------------------------------------------------------------

Skogsbrand

TILL YTTRANDEFRIHETENS FÖRSVAR. Denna blog har tillkommit med anledning av diskussionerna kring tidningen Jyllandspostens publicering av några bilder av profeten Muhammed.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Sweden

lördag, januari 21, 2006

Söka Muhammed på nätet

Muhammed enligt iransk bloggare

De religiösa extremisterna påstår sig bli sårade av bilder på profeten Muhammed. Ännu mer sårade säger sig de finkänsliga själarna bli av bilder som visar Muhammeds ansikte. Såna bilder är förbjudna för muslimer säger de som om de hade gudomligt mandat att uttala sig för alla människor från Nord- till Sydpolen.
Det är naturligtvis trams som varit i säck innan det kom i påse. Det är inte alls är svårt att hitta de här påstått anstötliga bilderna på biliotek, museer och givetvis på nätet.
Med anledning av detta så uppstår ett antal berättigade frågor:
Ska dessa bilder förbjudas? Ska religiösa SS-trupper invadera hemmen i svenska städer och byar? Ska dörrar brytas upp och servrar genomsökas och censurerande programvara installeras?
Kanske avsikten är att de stenrika oljeschejkerna ska skicka några säckar dollar för att bekosta galenskaperna så att de parasitära muslimska klanerna även fortsättningsvis inte behöver frukta de fattigas krav på social rättvisa?
Eller varför inte denna fråga: vilken offentlig svensk institution vars tjänstemän avlönas med skattemedel står på tur för att böja knä inför de här religiösa galningarna?

Profeten Muhammed med fru Khadija




Bloggtoppen.se

eldhug@hotmail.com